یادداشت سید داریوش حسینی پیرامون کرونا

چنین تصمیم‌هائی نه‌تنها به نفع کشور و مردم نیستند بلکه نوعی بازی کردن با جان مردم محسوب می‌شوند. این روزها مسئولان شورای هماهنگی تبلیغات نگرانی‌هائی را در مورد مراسم روز قدس مطرح می‌کنند و حتی بعضی افراد سخن از برگزاری راه‌پیمائی این روز با رعایت فاصله و یا در خودرو به میان می‌آورند.
سید داریوش حسینی

چنین تصمیم‌هائی نه‌تنها به نفع کشور و مردم نیستند بلکه نوعی بازی کردن با جان مردم محسوب می‌شوند. این روزها مسئولان شورای هماهنگی تبلیغات نگرانی‌هائی را در مورد مراسم روز قدس مطرح می‌کنند و حتی بعضی افراد سخن از برگزاری راه‌پیمائی این روز با رعایت فاصله و یا در خودرو به میان می‌آورند.

به قلم سید داریوش حسینی

ستاد ملی مقابله با کرونا 132 شهر را در 25 استان شهرهای سفید اعلام کرد و برگزاری نمازجمعه و جماعات در مساجد را در این شهرها بلامانع دانست. این ستاد در عین حال، رعایت تمام ضوابط بهداشتی برای جلوگیری از شیوع کرونا در این شهرها را نیز توصیه کرد.

نکته مهمی که در تقسیم‌بندی مناطق مختلف کشور به سفید، زرد و قرمز مورد غفلت قرار گرفته اینست که برای سفید ماندن مناطق سفید تدابیر لازم در نظر گرفته نشده است. از آنجا که بسیاری از مناطق و شهرهای سفید دارای شرایط آب و هوائی مناسب در این فصل هستند، بلافاصله بعد از اعلام اسامی آنها عده‌ای راهی آن مناطق و شهرها شدند بطوری که در اولین روز پس از اعلام، ترافیک سنگین و شرایط ویژه‌ای در آن مناطق به وجود آمد.

این، یعنی در معرض قرار گرفتن مناطق سفید و احتمال نفوذ ویروس کرونا به این مناطق. متأسفانه ستاد مقابله با کرونا برای جلوگیری از این خطر، تدبیری نیندیشیده است.

تردیدی وجود ندارد که ستاد ملی مقابله با کرونا در وظیفه مهمی که برعهده دارد به موفقیت نسبی قابل تحسینی رسیده است. قطعاً فداکاری پزشکان، پرستاران و سایر اعضاء کادر درمانی کشور در به دست آمدن این موفقیت بسیار مؤثر بود کمااینکه همراهی اکثریت مردم با دست‌اندرکاران مقابله با بیماری خطرناک کرونا نیز نقش مهمی در این موفقیت داشته است.

متأسفانه بعضی تردیدها که ناشی از فشارهای غیرمنطقی افراد بی‌توجه به عواقب کوتاه آمدن در مقابل این بیماری خطرناک است، موجب شده تصمیم‌هائی گرفته شود که چه بسا با اجرائی شدن آنها دست‌آوردهای چندماهه مقابله دستجمعی با کرونا به خطر بیفتد.

این نکته از این نظر بسیار مهم است که هشدارهائی نیز در زمینه امکان در راه بودن موج‌های دوم و سوم کرونا در کشور ما داده می‌شود. کوتاه آمدن در برابر فشارها برای هرچه زودتر کنار گذاشتن محدودیت‌ها، به معنای نادیده گرفتن هشدارهای مربوط به موج‌های بعدی کروناست که می‌تواند کشور را به شرایط روزهای اوج شیوع ویروس کرونا در اواخر اسفند و نیمه اول فروردین گذشته برگرداند.

بعضی دلایل که به مسائل اقتصادی مربوط می‌شوند و با ملاحظه آنها تصمیماتی برای کاهش محدودیت‌ها گرفته می‌شود، قابل درک و توجیه هستند، ولی در مواردی که به مسائل اقتصادی و معیشتی مربوط نمی‌شوند نباید تصمیم‌های عجولانه گرفته شود.

چنین تصمیم‌هائی نه‌تنها به نفع کشور و مردم نیستند بلکه نوعی بازی کردن با جان مردم محسوب می‌شوند. این روزها مسئولان شورای هماهنگی تبلیغات نگرانی‌هائی را در مورد مراسم روز قدس مطرح می‌کنند و حتی بعضی افراد سخن از برگزاری راه‌پیمائی این روز با رعایت فاصله و یا در خودرو به میان می‌آورند.

نگرانی برای راه‌پیمائی روز قدس که مظهر ضدیت با رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیستی است کاملاً قابل درک و احترام است، ولی همه باید به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشیم که جان مردم در درجه بالاتر از اهمیت قرار دارد و هیچ‌چیز نباید جان مردم را به خطر بیندازد. برگزار نشدن یک مراسم در یک سال به معنای حذف آن برای همیشه نیست. امسال می‌توان ضدیت با رژیم صهیونیستی را در فضای مجازی و سایر رسانه‌ها با شدت و قوت بیشتری نشان داد و این خشم مقدس را همچنان زنده نگهداشت و سال دیگر و سال‌های دیگر بازهم راه‌پیمائی را حتی پررنگ‌تر از گذشته برگزار کرد.

در مورد مناطق و شهرهای سفید، انتظار از ستاد ملی مقابله با کرونا اینست که هرچه سریع‌تر تدابیری مبتنی بر محدودیت‌های متناسب با هدف جلوگیری از انتقال ویروس کرونا به آن مناطق و شهرها درنظر بگیرد و با اجرای قاطع آن تدابیر از تبدیل شدن مناطق سفید به مناطق زرد و قرمز جلوگیری کند. حفاظت از مناطق سفید، از وظایف ستاد ملی مقابله با کروناست و این ستاد باید هنر خود را در اقداماتی که منجر به سفید ماندن سفیدها شود به اثبات برساند.

انتهای پیام/

 

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=90000

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.