سال ۲۰۲۱ و شهری بدون آنتن دهی تلفن/ وقتی مخابرات برای قلعه رئیسی در دسترس نیست
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
نبود شبکه درست و حسابی تلفن همراه و همچنین اینترنت در شهر قلعه رئیسی یک رکورد منحصر به فرد، خاص و البته تلخ بشمار می رود.
به گزارش ریواس جنوب، روزی شهر قلعه رئیسی را به عنوان تنها شهر استان و شاید کشور که ورزشگاه ندارد رسانه ها تیتر می کردند اما علاوه بر این رکورد تلخ باید نداشتن شبکه تلفن همراه و اینترنت را نیز به این نداری ها اضافه کرد.
شهروندان قلعه رئیسی از نبود این عنصر توسعه رنج می برند و علاوه بر اینکه در عصر ارتباطات از ارتباط با دیگران محروم می شوند از کار و کاسبی نیز افتادند.
همه در نبود اینترنت ضرر می کنند اما مغازه داران بیشتر! بدیهی است که در سال های اخیر و با رشد تکنولوژی های مختلف استفاده از پول دستی کمرنگ شده است و همه از کارتخوان برای خرید خود استفاده می کنند اما مغازه داران قلعه رئیسی در این زمینه با اختلال ذهن خراشی مواجهه هستند.
مغازه داری که صبح به امید کسب روزی به مغازه خود می آید اما می بینند که مشتری اش به دلیل نبود اینترنت برای خرید کارتخوانی از خرید منصرف می شود چه گناهی کرده است که بی روزی به خانه بر گردد؟ آیا باید چوب زندگی کردن در قلعه رئیسی را بخورند ؟ آیا چنین اتفاقی حتی اگر یک هفته و نه مانند قلعه رئیسی که دو سال است با این درد دست و پنجه نرم می کند رخ بداد مسولان به این شکل با موضوع برخورد می کردند؟
دروران کرونا و فضای مجازی دانش آموزان و دانشجویان و زجری که این افراد می کشند درد دیگریست که سال ها بدون تلاش برای رفع آن در حال گذر است.
نکته عجیب این است که انگار قلعه ریسی را نصف کردند و یک نصف آن مشکلی از بابت شبکه های مخابراتی ندارد اما نصف دیگر آن از محروم ترین روستا نیز محروم تر است.
این چه دکل مخابراتی هست که یک قسمت شهر را پوشش می دهد و قسمت دیگر را خیر!
شهروندان باید همانند سال های دورتر گوشی خود که عمدتا باید از آن گوشی های ساده قدیمی باشد در گوشه ای از اتاق خود به در و پنجره آویزان کنند تا آنتنی پیدا کنند.
مخابرات استان کجاست که به این مساله به این مهمی توجه نمی کند؟
معمولا می گویند خدمات را اول به مراکز استان و سپس شهرستان ها و بعد از آن به شهرها و دست آخر به روستاها بدهند اما چطور می شود که در حالیکه اکثر روستاها از اینترنت برخوردار هستند یک شهر که از قضا همیشه گزینه روی نیز برای ارتقاء به شهرستانی بوده از چنین نعمتی محروم باشد؟
انتظار است متولیان و مسوولان بیش از این مردم شهر قلعه رئیسی را معطل و چشم انتظار شبکه تلفن همراه و اینترنت نکنند و هر چه زودتر این مشکل را حل کنند.
انتهای پیام : عظیم بنام