پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خسارات حاصل از جاری شدن سیل در استان را اعلام کرد.

سیلاببه گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، سید موسی خادمی گفت: بارش های سیل آسا و تگرگ در این مدت بیش از دویست میلیارد تومان خسارت به تاسیسات زیربنایی، ابنیه، مسکن روستایی، کشاورزان، دامداران و زیرساخت های عمرانی این استان وارد کرده است.
وی افزود: ۲۰۰ کیلومتر از راههای ارتباطی عشایری و راه ارتباطی ۲۰۰ روستا در استان قطع شده‌است و به علت بارش شدید باران و وزش باد سنگین خدمات پایه‌ای در شهرستان لنده شامل آب، برق و تلفن نیز با قطعی مواجه شد.
خادمی اضافه کرد: هم‌اکنون نیروهای دستگاههای خدمات رسان و امدادی در حال تلاش برای رفع مشکلات راه‌های روستایی و عشایری هستند.
استاندار همچنین بیشترین خسارات در حوزه راهها متوجه راههای خاکی و شوسه دانست.
بارش برف و باران و تگرگ از دور پیش در استان آغاز شد و عصر امروز جمعه ادامه داشت که وقوع سیل حاصل از این بار‌ش‌ها این میزان خسارت را وارد کرده‌است.

گفتنی است در بخش چاروسا ۱۴۵ میلیمتر بارش گزارش شده‌است.

انتهای پیام/