سرویس خبری 20 شهریور 1397

نصف عمر “قندالی” اینجاست بعد عملکرد شما صفر است؟ علیپور، “به نام عشایر به کام دیگران” را تأیید کرد/رد پای بستگان مدیران در تسهیلات ارزان روستایی/مکاتبه‌ای که انجام نشد

ششمین کارگروه اشتغال کهگیلویه و بویراحمد حاشیه‌هایی داشت؛ “کٌد” فرماندار گچساران به استاندار، وام‌گیرندگانی که همه سوراخ‌ها را بلدند، رد پای بستگان برخی مدیران در تسهیلات ارزان قیمت روستایی، کنایه سنگین استاندار به مدیرکل امور عشایر، مدیر کشوری که نصف عمرش را در یاسوج بود، مکاتبه‌ای که احمدی در پایان جلسه از آن منصرف شد، حرفی که استاندار از قول مدیران بانکی می‌خواهد به معاون اول رئیس‌جمهور بگوید، برخی از این حواشی بوده است.

بانوی اول “اشتغال” کهگیلویه و بویراحمد، موفق عمل کرد/ “خیز” برای مبارزه با بیکاری کلافه‌کننده روستائیان

پروانه نیکمرام، پاسخ اعتماد استاندار کهگیلویه و بویراحمد به زنان را داد و در حوزه اشتغال روستایی، عملکرد امیدبخشی داشته است؛ کسب رتبه نهم کشوری در این حوزه تحسین مرد اول اجرایی این استان را در پی داشته است تا در این بین، برای جوانان بیکار روستایی شغلی دست و پا شود.

خبرنگاران مطالبه گر و آفتی که گریبان گیرش شدند

چراکه هیچ خبرنگاری برای خودش خبرنگاری نمی‌کند و هرچه هست برای مردم است، زیرا او زبان گویای مردم است و باید بتواند در هر زمانی و در هر مکانی که لازم است و منع قانونی ندارد، حاضر باشد و گزارش تهیه کند؛ خبرنگاری که هر لحظه زندگی‌اش می‌تواند سوژه‌ای برای آغاز یک گزارش باشد چگونه می‌تواند از طرح ترافیک در راستای غیرکاری استفاده کند! خبرنگار که پشت میز نشین نیست، او باید در جامعه باشد.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی