سرویس خبری 12 آبان 1397

توضیحات مدیرکل آموزش و پرورش،کمیته امداد و رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد در مورد مرگ دانش آموز دهدشتی

در ادامه به سراغ جلال پوران‌فر رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد رفتیم و از وی اصل ماجرا را پرسیدیم که وی گفت: اصل ماجرا چیز دیگری است که برخی رسانه‌ها از قول ما به این موضوع پرداخته‌اند.

دیدار مدیرعامل باشگاه فرازبام خاییز دهدشت با استاندارکهگیلویه وبویراحمد/تصاویر

علی محمد احمدی به دستاوردهای اجتماعی ورزش اشاره کرد و افزود: بدون شک دستاوردهای اجتماعی ورزش قابل مقایسه با منافع اقتصادی آن نیست و امروزه جامعه نیازمند این نوع دستاوردها و تقویت آنها در همه سطوح است.

آخرین جزئیات از افزایش حقوق کارکنان دولت و اجرای طرح رتبه بندی فرهنگیان

سید محمد بطحایی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در مورد تمهیدات این وزارتخانه برای بهبود معیشت معلمان اظهار داشت: مهم ترین اقدامی که برای معیشت معلمان در دستور کار قرار داده ایم طرح رتبه‌بندی است که اکنون در دولت در حال بررسی بوده و امید است به زودی در اختیار مجلس قرار گیرد.

سهل انگاری ۱۷ پزشک در کمیسیون‌های پزشکی قانونی / پزشکان زنان و زایمان در صدر بیشترین تخلفات پزشکی

به گفته امینی مسمومیت با مونواکسید کربن دراین مدت تنها یک مورد گزارش شده است و در بحث حادثه کار ۲ فوتی عنوان که علت آن‌ها نیز سقوط از بلندی و برق گرفتگی بوده است که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته که ۴ مورد گزارش شده ، آمار کاهش یافته است.

کارکنان حوزه بهره‌برداری در خط مقدم خدمت به شهروندان هستند/کسب گواهینامه ایزو 17025 دستاوردی بزرگ بود

مدیرعامل آبفای شهری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه همه زحمات کارکنان این شرکت در حوزه بهره‌برداری متبلور می‌شود، گفت: کسب گواهینامه ایزو17025 توسط آزمایشگاه مرکزی آبفا کهگیلویه و بویراحمد دستاوردی بزرگ برای شرکت آب و فاضلاب این استان بود.

طرح‌های یک‌ساله‌ای که به بار نشستند/تولید، امید می‌خواهد و متقاضیان باانگیزه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از 6 طرح در حوزه صنایع کشاورزی گفت: برخی طرح‌هایی که کمتر از یک‌سال و با مجاهدت و انگیزه تولیدکنندگان اهلیت‌دار به بار نشستند، خستگی را از تن ما بیرون می‌کنند و در مواجهه با برخی طرح‌هایی که اسیر مشکلات کوچک می‌شوند و یا تعطیل هستند و یا با ظرفیت کم کار می‌کنند، نیز حسرت می‌خوریم؛ تاج‌الدینی گفت: حقیقتا با کمی تلاش و حمایت دو طرفه می‌شود بسیاری از واحدها را به چرخه تولید بازگرداند.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی