سرویس خبری 27 بهمن 1398

راه اندازی کارخانه آجر/بازگشایی جاده لنده به تشان

توسعه شبکه بهداشت و درمان از یک پزشک بنگلادشی به یک مرکز درمانی و چند خانه بهدشت، احداث چندین مدرسه، استقرار و استقلال شهرداری، کمیته امداد، آموزش و پرورش و…پیگیری آبهای روستایی در سراسر شهرستان و تامین آب شرب بخش دیگر از کارهای صورت گرفته بود که موحد برشمرد و گفت: آنچه مهم است تدوین یک برنامه مدون و کارشناسی با استفاده از همه توان وظرفیت ها با کمک تیم کارشناسی قوی برای هر شهرستان است.

برنده قطعی انتخابات هستم/ بابیکاری جوانان نمی توانم کت و شلوار رنگی بپوشم

هاشمی‌پور با بیان اینکه کار گازرسانی به این شیوه حداقل 15 سال به طول می‌انجامید، افزود: با رایزنی مداوم با وزیر نفت و مدیر شرکت گاز کشور و تلاش بسیار موفق شدم پروژه 100 میلیارد تومانی را در قالب یک پکیج به پیمانکار توانمند واگذار کنیم و از واگذاری تکه تکه آن مخالفت نمودم.

چه کسی می‌تواند در این دوره موفق عمل کند و دردی از استان دوا کند

نکته پایانی این است که با توجه مشکلات متعددی که مردم حوزه انتخابیه ما با آن مواجه هستند فرصت اشتباه نداریم و ضروریست در انتخاب مان نهایت دقت را به عمل آوریم زیرا منتخب ما به مدت چهار سال باید از منافع و حقوق ما دفاع کند

روشنفکر

باند ۱۲ نفره دست از سر بویراحمد بردارید

مهدی روشنفکر، نامزد انتخابات بویراحمد و دنا از هواداران خود خواست تخریب‌ها و بدی‌های انجام شده نسبت به وی را به نیکی پاسخ دهند و در هیچ شرایطی تقابل نکنند؛ او همچنین از باند ۱۲ نفره سیاسیون اصولگرا خواست تا دست از سر بویراحمد بردارند و مردم را راحت بگذارند.

ورق برگشت

یک مخاطب ریواس جنوب در یادداشتی نوشت؛  از روز پنجشنبه 24 بهمن ماه و پس از برگزاری آیین افتتاحیه ستادهای انتخاباتی نامزدهای یازدهمین دوره مجلس شورای

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی