سرویس خبری 13 اردیبهشت 1399

تقاضای 290 نفر از بازنشستگان کهگیلویه و بویراحمد و فارس از رئیس قوه قضائیه

به استاد ماده ۳۰ قانون برنامه ششم باید حقوق بازنشستگان عزیز با شاغلین متناسب سازی شود . اکنون چند سال از اجرای برنامه ششم گذشته ‌ و هر سال تفاوت حقوق شاغل با بازنشسته بیشتر شده است . به گونه ای که امروز حقوق بازنشسته حدود ۵۰ درصد حقوق شاغل همتراز است . آیا این مصداق بی عدالتی هست یا نه ؟..

ویسی و شیرزاد

وعده‌های مهمی که “ویسی” از تهران به یاسوج آورد/ حمایت کشوری از خرید محصولات کشاورزان

قدرت‌الله ویسی اولین مدیرکلی است که در شرایطی که بیماری کرونا بسیاری از مدیران را خانه‌نشین دور از دسترس کرده است، به تهران رفته و در دیداری با مقام کشوری سازمان تعاون روستایی، قول‌های خوبی در راستای خدمت به کشاورزان و مردم گرفته است.

اعتراض دسته جمعی دهیاران چاروسا به اداره برق کهگیلویه

به گزارش ریواس جنوب، یکی از مسائل مهم بین دهیاران و اداره برق همواره سردرگمی در تعیین تکلیف روشنایی معابر بوده است که انتظار است به صورت شفاف مشخص شود که اگر مسولیت با اداره برق است چرا اداره برق از مسئولیتش شانه خالی میکند و اگر هم مسولیت با دهیاران است شفاف اعلام شود تا دهیاران نتوانند بی مسولیتی خود را در قبال مطالبه گری مردم به پای اداره برق بگذارند.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی