سرویس خبری 20 اسفند 1398

نامه حجت الاسلام والمسلمین سید محمد موحد به رئیس جمهور در مورد انتصاب رئیس هلال احمر

بدون تردید سازمان بزرگی چون هلال احمر در رویارویی وبرخورد با بحرانها ،میتواند آسیب هارا به حداقل برساند،اکنون که در سراسر ایران عزیز دست به گریبان ویروس کرونا گشته ایم تمام دستگاهها باحساسیت ویژه ای

بیایید در فصل سرد کرونا کمی با هم مهربون باشیم تا قهرمان روزگارِ پسا کرونایی شویم!

قبلنا که کرونا نبود مرام داشتیم حس داشتیمو علاقه و یه عده بیمار فقیر که تو بیمارستان بودن سری میزدیم، کمپوتِ گیلاسی گلابی براشون می بردیم! الان کرونا که نمیزاره ملاقاتشون بریم، کمپوتا را هم که ازدست دادن بیچاره ها! پولی هم برای دارو و شاید ترخیص احتمالی ندارن اینا چه روزگار سختی دارن! خطر کرونا که روی تخت بغل دستیشونه هم شرایطو سخت تر کرد براشون!

چرا مسوولین کشوری و استانی موضع گیری سفت و سخت برای مقابله با کرونا را ندارند؟

مسولین جای اینکه در روز چندین مرتبه حرف های تکراری از صدا وسیما بزنند میتوانند این حرف ها را بصورت ضبط شده در اختیار صداو سیما قرار دهند و تکرار کند و خودشان وارد عمل بشوند و جایی که نیاز است برای تعطیلی مکان های تجمع مردم از جمله بازار ها و ورود خروج های استانی و درون استانی از نیروهای امنیتی کمک بگیرند که بتوانند این اوضاع را کنترل کنند.

این 105نفر ؛ پزشکان و پرستارانی که به کرونا مبتلا شده‌اند

تعداد کل مبتلایان و افراد بستری کادر درمان در کشور حدود ۱۰۵ نفر است. اکثر افراد جانباخته یا مبتلا شده کادر درمان به علت کمبود لباس و پوشش مناسب به کرونا مبتلا شدند. تاکنون حداقل ۱۱ نفر از کادر درمان نیز در مبارزه با کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی