معاون استاندار، تعطیل بودن استان را تایید کرد/ فرمانده «تعطیلی‌ها» کیست؟

در حالی که انتقادات زیادی به رسانه‌ها برای نقد استاندار و موضوع رها کردن امورات مردم در این چند ماه می‌شود، اما معاون خود استاندار تایید کرده که عمده مدیرانش کار را ول کردند و برای مردم کاری نمی‌کنند.

در حالی که انتقادات زیادی به رسانه‌ها برای نقد استاندار و موضوع رها کردن امورات مردم در این چند ماه می‌شود، اما معاون خود استاندار تایید کرده که عمده مدیرانش کار را ول کردند و برای مردم کاری نمی‌کنند.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، اگر به عنوان یک ارباب رجوع پای به ادارات کهگیلویه و بویراحمد بگذاری به جز چند اداره، کاملا مشهود است که ادارات در نیمه تعطیلی به سر می برند و کار مردم روی هواست.

مدیران کل عمدتا در محل کار نیستند و نظارتی بر حضور و غیاب‌ها کارشناسان و کارکنان نمی‌شود.

فرمانده این تعطیلی ها و شل‌کردن‌ها شخص استاندار است چرا که اگر او پای کار باشد قطعا هیچ مدیری جرات ندارد کارها را رها کند و منتظر دوره انتقالی قدرت بماند.

سه ماه است استان درگیر انتخابات ریاست‌جمهوری است و شاید سه ماه دیگر هم دولت جدید مستقر نشود با این حساب در این ۶ ماه تکلیف کار مردم و مسئولیت مدیران و کارکنان دولت چه می‌شود؟چه شده است آن روحیه انقلابی و جهادی مدیران ما در دولت انقلابی؟

اگر به این ایام، دوره انتخابات مجلس و شور و حال اسفندماه و قبل و بعد از آن را هم حساب کنیم باید گفت که امورات مردم ماه‌هایت معلق و پادرهواست!

ریواس جنوب در چندین گزارش به این موضوع پرداخته و حتی لیستی از مدیران پای کار و ادارات تعطیل منتشر کرده است که به شدت تحت فشار قرار گرفته اما اینک و بااعتراف معاون استاندار معلوم شده این موضوع حقیقت دارد.

مرادعلی پیوند، معاون توسعه و پشتیبانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد که در چند سال اخیر نشست خبری نداشته و اهل پاسخگویی به رسانه‌ها نیست، روز گذشته در مصاحبه‌ای با سایت محلی کبنانیوز تایید کرده است که ادارات استان کار را رها کردند و تعطیل هستند!

 

پیوند به طور مشخص در این مصاحبه گفته است:«درباره ادارات استان مدیران کار را ر‌ها کرده‌اند و ادارات تعطیل هستند کاری برای مردم انجام نمی‌دهند.
من همین امروز صبح سه اداره سر زدم، و خواستم غیبت‌ها مستند شود. در همین مدت اخیر گزارش‌هایی از دستگاه‌ها گرفتیم و تذکراتی هم دادیم، ولی مخالف این هستم که کلیت کار زیر سؤال برود.»

این اعتراف تلخ در حالیست که خود آقای پیوند مسئول این بی‌نظمی و دهن‌کجی برخی ادارات به مردم و قانون است و خود استانداری فرمانده تعطیلی‌هاست.

چه مدیران تغییر کنند چه ابقا شوند و چه چند ماه دیگر مدیر بمانند باید تا آخرین لحظات کار مردم را انجام داد و اگر راست می‌گوییم، نظام ما اسلامی است و اعتقاد ما شیعه است، نباید مردم را به گروگان گرفت.

انتهای پیام/ بنام

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/localrivas2/?p=200495

Leave your thought here

Your email address will not be published.

پربحث ترین ها