حاج سعيد حداديان در مراسم شب ولادت امام حسين (ع) در واکنش به اظهارات اسحاق جهانگيري در مناظره اول کانديداها گفت: احيانا جريان اصلاحات هر خيري که داشته باشد، بدترين برخوردها با آقايان هاشمي و ناطق نوري را متعهدين به همين جريان صورت دادند. مثلا در همان انتخاباتي که آقاي ناطق نوري و خاتمي رقابت مي کردند، شايعه کردند که اگر ناطق نوري رييس جمهور شود، همه دختران بايد پوشيه بزنند!
اين مداح اهل بيت (ع) با بيان اين نکته که آقاي ناطق نوري اکنون چه مسندي در جريان اصلاحات دارد خاطرنشان کرد: همين آقاي ناطق را رييس جمهور محترم به دفترشان راه ميدادند؟ ما که شنيده ايم ۴۸ ساعت پشت در مي ماندند. کما اينکه مرحوم هاشمي رفسنجاني هم بايد ۴۸ ساعت پشت در دفتر آقاي روحاني منتظر مي ماندند! (به نقل از مسئولين ارشد مجمع تشخيص مصلحت نظام)
حداديان اضافه کرد: اين از آخرين حرف هاي آقاي هاشمي است و اسنادش هم موجود است که ايشان از اين دولت گلايه داشتند. يعني درجه اشرافيت به قدري بالا زده که هاشمي هم پشت در اتاق شما مي ماند. پس از آقاي هاشمي و ناطق خرج نکنيد.
حداديان خطاب به اسحاق جهانگيري گفت: آقاي معاون ارشد دولت، الان آقاي ناطق وزير يا معاون وزير شما شده است؟ اتفاقا آقاي ناطق را شما خانه نشين کرديد.
وي با اشاره به شعارهاي تکراري جريان اصلاح طلب در مورد آزادي اظهار داشت: اين حرف هم ديگر نخ نما شده است که ما مي خواهيم آزادي بدهيم و اين طرفي ها نمي دهند. بنده چند سال پيش در نمازي که روز ١٣ آبان محضر رهبر انقلاب خواندم، ديدم که دو خانم که خلبان ايرباس بودند به ديدار ايشان آورده اند. رهبر معظم انقلاب دغدغه بسيار پيرامون بانوان دارند.
او خطاب به مسئولان دولت گفت: اگر راست مي گوييد شما گزارشي بدهيد که مثلا براي سينما چه کرده ايد؟ همان دولت قبل که من با آنها درگير شده بودم از شما بيشتر براي سينما خرج کرده اند.
حداديان گفت: بسياري از آنهايي که به شما راي داده اند از شما راضي نيستند، خيلي زود اين اتفاق افتاد و به هشت سال نرسيد. در همين ۴ سال راضي نيستند. او ادامه داد: در ابتداي دولت شما، متوجه شدم که آقاي روحاني دو مشکل دارد. يکي آنکه متاسفانه ادبي را که به خاطر لباسش بايد رعايت کند، مراعات نمي کند؛ در همين مناظرات هم همينطور بود. ديگر اينکه صداقت هم ندارد. ما از آقاي روحاني دروغ زياد شنيده ايم.
اين ذاکر اهل بيت (ع) درباره کانديداتوري جهانگيري در کنار روحاني که از آن به عنوان کانديداي پوششي ياد مي کنند نيز گفت: اينها فکر مي کنند پوششي آورده اند؛ نخير، از همان ابتدا جريان اصلاحات گفته بود که مي خواهيم ۴ سال روحاني باشد و بعد خودمان کانديدا بياوريم. يعني اين وسط آقاي روحاني است که بازي خورده و خبر ندارد.
او سپس يادآوري کرد که “۴ سال پيش جريان اصلاحات مي گفت ما به اين دولت به چشم نقطه چين * اجاره اي نگاه مي کنيم!”
حداديان در بخش ديگري از اظهاراتش درباره کانديداهاي جريان انقلابي گفت: دم از حضرت آقا مي زنند، يک تذکر جدي داريم، انقلابي باشيد. محافظه کاري ممنوع. محافظه کارانه بودن را به هيچوجه براي جريان مدافع مقام معظم رهبري نمي پذيريم. رييس جمهور بايد انقلابي باشد.
او تاکيد کرد: بهترين مبلغ اين کانديداها همين سيماي جمهوري اسلامي است؛ البته تلويزيون هم بداند ما حواسمان جمع است؛ مثلا بعد از مناظره يک فيلم سينمايي از شبکه نمايش پخش کرد که قصد سياسي پشت آن بود .مي خواست دودمان کانديداي انقلابي را به فنا بدهد . من اين موضوع را با ادله ثابت مي کنم.
حداديان درمورد حادثه سفارت عربستان که جهانگيري در مناظره انتخاباتي به آن اشاره کرد با بيان اينکه بعضي از حرفها هم بد نبود با تقبيح حمله به سفارت گفت: ريختن در سفارت عربستان کار ما نيست و هيچ بچه حزب اللهي اينگونه اقدامات را قبول ندارد. اما وقتي مي گويند در فلان شهر به صورت يک خانم سيلي زده اند و ما هم صورتمان درد گرفت بايد پرسيد وقتي در عربستان به دو جوان ما تعدي کردند کجاي شما درد گرفت؟
اين ذاکر اهل بيت (ع) خطاب به جهانگيري گفت: شما از آقاي هاشمي عاليجناب سرخ پوش درست کرديد. آقاي هاشمي به عنوان سردار سازندگي مطرح بود. دولت اصلاحات يک هيولا از آقاي هاشمي درست کرد. حالا شما مي خواهيد باز از نام هاشمي نان بخوريد؟ شما که طرح عبور از خاتمي را هم داشتيد. مي خواهيد از همه عبور کنيد!
او با کنايه به نوع پرخاشگري جهانگيري در مناظره انتخاباتي گفت: بعيد است که آقاي روحاني دوباره رييس جمهور شوند ولي اگر دولت دوباره به دست شما [جريان اصلاحات] افتاد، ببينيم جلوي آمريکاييها هم همينطور رگباري حرف ميزنيد يا لبخندتان مال آنهاست؟ شما در موضوع کشتار مردم در حادثه منا و در بسياري از موارد ديگر، موضع منفعلانه داشته ايد.
حاج سعيد حداديان با تاکيد بر اينکه هنوز از کسي در انتخابات به صراحت حمايت نکرده است گفت: سابقه ما از آقاي رئيسي سابقه مثبتي است اما ما تا آخر اين برنامه ها را نگاه مي کنيم و از شخص آقاي رئيسي توقع داريم انقلابي تر وارد ميدان شود.
حداديان در پايان با اشاره به توهين به ساحت امام رضا(ع) در ستاد روحاني در ايلام، خواستار آن شد که در صورت صحت اين موضوع، طوماري براي شکايت از اين اتفاق و عوامل آن فراهم شود.
