رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر شیراز: برخی سختگیریها در شهرسازی، زمینهساز فساد است/ شورای پنجم کمیته آسانسازی را دنبال میکند/ اپیدمی قانونشکنی و منفعتطلبی باید از چرخه مدیریت شهری شیراز حذف شود
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر شیراز با اذعان به بازتاب نامطلوب عملکرد شهرداری در بین مردم، خواستار جدیت شهرداری شیراز در انجام وظایف خود شد.
نوذر امامی در آیین معارفه سرپرست اداره کنترل و نظارت ساختمان گفت: حساس ترین نقطه شهرداری، معاونت شهرسازی و معماری و حوزه کنترل و نظارت است که بیشترین ارتباط را با شهروندان دارد. از این رو برخورد مناسب، قانون گرایی، رعایت عدالت و در نظر گرفتن منفعت شهر باید مهم ترین دستورالعمل های کار در این جایگاه باشد.
وی با اشاره به روند صدور پروانه در شهرداری ها و ضرورت اصلاح آن و کاهش زمان ارائه خدمت به مراجعان شهرداری اظهار داشت: سخت گیری های بسیار در این روند، زمینه را برای یافتن راه های میانبر توسط مردم و در نتیجه آن، فساد در سیستم اداری ایجاد می کند. با این رویکرد، برخورد مناسب کارشناسان و تلاش برای حذف سخت گیری های بی مورد و تسریع و تسهیل در امور، می تواند جایگاه شهرداری را در ذهن مردم ارتقا داده، رضایت نسبی آنها را ایجاد و زمینه احیای اعتماد مردم به نظام را فراهم کند.
** بازتاب عملکرد شهرداری بین مردم چندان خوب نیست
امامی خاطرنشان ساخت: شورای پنجم کمیته آسان سازی، کاهش صدور پروانه و پایان کار را به صورت جدی دنبال می کند اما تاکنون اتفاقی نیفتاده است. به نظر می رسد بازتاب عملکرد شهرداری بین مردم چندان خوب نیست و مجموعه شهرداری در راه انجام وظایف خود باید کمی جدی تر و سخت گیرانه تر عمل کند. در این مسیر اعضای شورا نیز اگر تا کنون ارباب رجوع شهرداری بودند و به راحتی از عملکرد آن انتقاد می کردند، امروز باید در جایگاه مسئول به جای انتقاد، گره گشای مسایل باشند.
وی اضافه کرد: قانون شکنی و منفعت طلبی که امروز یک اپیدمی شهری است، در شهرداری جایی ندارد و باید از چرخه مدیریت شهری حذف شود.
** پیشنهادی برای حفظ ۶۰۰ هکتار باقیمانده از ۳ هزار هکتار باغهای قصردشت!
رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر شیراز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت باغ های قصردشت برای شهر شیراز، از روند کاهش وسعت این باغ ها انتقاد کرد و گفت: اگر نابودی این باغ ها ادامه پیدا کند، شیراز مهم ترین سرمایه معنوی و زیست محیطی خود را از دست می دهد.
امامی تأکید کرد: برای حفظ ۶۰۰ هکتار باقیمانده از ۳هزار هکتار باغ های قصردشت، باید به باغداران اجازه داد از املاکشان منفعت اقتصادی کسب کنند تا انگیزه حفظ و نگهداری باغ هایشان را داشته باشند.
انتهای پیام/ سجاد بنام