افضلی با این نگاه می تواند نجات بخش ذوب آهن باشد؛ از مدیریت موثر در سطح عالی تا اقدامات اساسی در کف تولید
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
روزی که آمد، گفت عزمش جزم است تا ذوب آهن را به جایگاه واقعی خود در سپهر صنعت کشور بازگرداند. او بر روی سه مقوله مهم دست گذاشت و وعده داد با برنامهریزی روی این سه مقوله این کار بزرگ را به نتیجه میرساند. سخن از سید اردشیر افضلی است و اینها سه مقوله مورد توجه او در ذوب آهن است؛ نگاه ویژه به منابع انسانی، تمرکز روی بهبود چرخه تولید و بهینه سازی فرایند فروش.
به گزارش ریواس جنوب؛ سید اردشیر افضلی در این چند ماه سپری شده از سکانداری اش در ذوب آهن، نشان داد برای یک کار بزرگ آمده است و با تخصص بالا در حوزه صنعت و تدابیر ویژه مدیریتی سعی در انجام این کار بزرگ دارد.
او که خود بارها گفته توجه به سه مفهوم کلیدی یعنی نگاه ویژه به منابع انسانی، تمرکز روی بهبود چرخه تولید و بهینه سازی فرایند فروش را در دستور کارش قرار داده است، حالا معلوم شد عملکردش در این مدت و تاکنون در راستای همان گفتههایش است و این موضوع نقطه ی امیدی شده است برای تحقق هدفِ مهمِ بازگرداندن ذوب آهن به جایگاه واقعی اش در صنعت کشور.
در تازهترین خبرها از ذوب آهن، مهندس افضلی با برگزاری جلسات موثر و هدفمند و در سطح کلان و استفاده از ظرفیت و توان همکاران خود سعی در پرداخت بدهی های شرکت دارد و در شرایطی این مدیریت مالی را انجام می دهد که مدیریت پیش از او تمامی محصولات ذوب آهن را مطابق ظرفیت تولید تا اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ پیش فروش کرده است.
موضوع دیگری که در کف کارخانه مورد بحث است و بارقههای امید را در دل کارکنان و دلسوزان ذوب آهن روشن کرده است، حضور کارشناسانه این مدیر کهنه کارِ صنعت در واحدهای عملیاتی حوزه تولید است.
او هرجا که قدم میگذارد نقاط ضعف و قوت آنجا را پیدا میکند و سپس با مشارکت کارکنان همان قسمت، تصمیمات عملیاتی موثری را اتخاذ میکند.
در همین زمینه و در خبر دیگری از این حوزه، مهندس افضلی که در یکی از بازدیدهای اخیر خود متوجه خرابی و فرسودگی برج های خنک کننده نیروگاه ذوب آهن میشود، ( گویا سالها و پیش از او، اینگونه بوده و مورد غفلت قرار گرفته است)، بلافاصله برای رفع معضل شخصاً دست به کار میشود و طراحی و بازسازی این قطعه ی کارآ در چرخه تولید را دستور کار خود قرار میدهد.
این نگاه جامع گرایانه؛ اعتماد به کارکنان، تخصص در چرخه تولید و توجه به فروش میتواند نجات بخش ذوب آهن باشد.
مهندس افضلی با عملکرد خود بر این موضوع که مدیر ذوب آهن باید هم مدیر توانایی باشد، هم از کف تولید آگاه باشد، صحه گذاشته است.
آیا با این مدیریت جامع نگر، بالاخره آن خبر خوش درباره ذوب آهن روی خروجی خبرگزاری ها می رود؟ برای پاسخ آن باید کمی صبور بود…