فرمانده انتظامی شهرستان ممسنی خبر داد؛ زن رمّالی که سر ۸ نفر کلاه گذاشت!/ این زن در ممسنی ۳۲ میلیون تومان به جیب زده است!
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
فرمانده انتظامی شهرستان ممسنی در استان فارس از دستگیری یک زن رمال خبر داد که مبلغ ۳۱۲ میلیون ریال از ۸ نفر کلاهبرداری کرده بود.
به گزارش ریواس جنوب، سرهنگ محمدهاشم قسام با اعلام این خبر به سایت پلیس فارس گفت: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان ممسنی، برابر اخبار واصله مطلع شدند خانمی با فالگیری، دعانویسی و اغفال شهروندان اقدام به دریافت وجه نقد و کلاهبرداری میکند.
وی افزود: ماموران با انجام تحقیقات و اقدامات فنی موفق شدند در یک اقدام غافلگیرانه فرد رمال را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کنند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه متهم در تحقیقات اولیه به بزه انتسابی اقرار کرد، افزود: مبلغ ۳۱۲ میلیون ریال که از ۸ نفر کلاهبرداری بود از وی اخذ و تحویل شاکیان شد.
انتهای پیام/ زهرا محمدی