پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور با بیان اینکه الگوی سیاستگذاری مشارکتی با مسئولیت دکتر محمدجواد ظریف، در دستور کار معاونت راهبردی این دولت قرار گرفت، گفت: در استان‌ها چهره‌ای صاحب نفوذ استانی و ملی به عنوان مشاور راهبردی استاندار انتخاب می‌شود.

متین رمضان‌خواه- معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس‌جمهور

متین رمضان‌خواه- معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس‌جمهور

متین رمضان‌خواه یکشنبه در جلسه با استاندار و مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی استان فارس ضمن تبریک اعیاد ماه رجب گفت: فارس استان بزرگی است که با چالش‌های متنوعی از جمله مشکلات خشکسالی، کمبود آب و … مواجه است اما منابع انسانی توانمندی در این استان وجود دارد.

وی ادامه داد: بخشی از مردم جامعه امروز در حالتی قرار دارند که منتظر و نظاره‌گر عملکرد مسئولان هستند تا ببینند آنها قادر به رفع چالش ها هستند یا خیر.

معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور اضافه کرد: وعده گفت و گو با قدرت‌های جهانی بارقه امیدی در دل جامعه ایرانی ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه ۱۲ هزار و ۵۰۰ تشکل مردم نهاد در کشور فعالیت دارد، گفت: جامعه ما هم هوشمند و هم خردمند است و به مشارکت نخبگان و مردم برای رفع چالش های موجود نیاز دارد.

رمضان‌خواه با اشاره به مشکلات و ظرفیت‌های موجود استان که مدیران فارس به وی منعکس کرده‌اند، افزود: بعضی مشکلات موجود باید در سطح ملی برای آن چاره‌اندیشی شود، لذا اتاق‌های فکری در معاونت راهبردی ریاست جمهوری ایجاد شده است.

وی ادامه داد: الگوهای مدیریتی بالا به پائین و آبشاری از دیرباز شکل گرفته که عملا با شکست مواجه است.

وی با بیان اینکه توسعه صرف اقتصادی و سیاسی نمی‌تواند تمام مسایل کشور را حل کند، گفت: الگوی سیاست گذاری مشارکتی نیاز امروز جامعه است که در این راستا در هر استان یک مشاور راهبردی تعیین خواهد شد که بهتر است چهره ملی و شناخته شده باشد و حول محور این مشاور کارگروه‌هایی تشکیل خواهد شد.

معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور ، گفت: دانشگاهیان، جامعه مدنی ، فعالین بخش خصوصی و مدیران استانی شاکله این کارگروه‌ها را تشکیل خواهند داد.

وی اظهار کرد: در هر استان سه تا پنج چالش اصلی مطرح و برای آن چاره اندیشی خواهد شد.

رمضان خواه با بیان اینکه جامعه امروزی نیازمند دولت حل مساله است، گفت: دولتی موفق خواهد شد که بتواند مسائل و مشکلات جامعه را با همراهی مردم حل کند.

وی با بیان اینکه ایجاد اتاق فکر در بخش‌های مختلف در سالهای گذشته نهادینه شده است، افزود: در سطح کشور مقرر است که تومارهای بالای ۱۰۰ هزار امضا پاسخ داده شود و در استان‌ها نیز باید تومارهایی با بیش از ۳۰ هزار امضا از سوی مسولان ارشد پاسخ داده شود.

معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور تصریح کرد: نوع نگاه جامعه تغییر پیدا کرده و الگوهای نیازسنجی نیازمند بازنگری است.

وی از ایجاد پایگاه آنلاین داده‌ها خبرداد و گفت: اطلاعات این پایگاه در اختیار مدیران، دانشگاهیان، پژوهشگران و … قرار داده می شود تا از آن در مسیر رفع چالش ها استفاده شود.

رمضان‌خواه همچنین در نشستی با حضور اساتید دانشگاهی و نمایندگان تشکلات دانشجویی و چهره‌های علمی و نخبگان استان فارس گفت: کارگروه‌های تخصصی در سطح استان‌ها برای پیشبرد مسایل راهبردی و مهم تشکیل خواهد شد.

وفاق ملی ترجمه جمله «دعوا نکنید» شخص رئیس جمهور و نوعی راه‌حل است

وی تاکید کرد: مسایل راهبردی هر استان باید روی میز مدیران ارشد آن استان قرار گیرد و اگر موانعی در سطح ملی وجود داشت کارگروه‌های ملی آن را پیگیری خواهند کرد.

وی در ادامه به گفتمان وفاق ملی دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: وفاق ملی ترجمه کلام دعوا نکنید، مسعود پزشکیان ریاست جمهور است.

معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور افزود: پزشکیان خصلتی خاص دارد که در سالیان گذشته به سمت اصلاح طلبان و یا اصولگرایان نغلتید و همواره مسیری که احساس می‌کرد درست است را طی کرد.

وی ادامه داد: وفاق ملی هدف نیست و دولت وفاق ملی دولت سهامی نیست که هر بخشی سهم گروهی باشد بلکه وفاق ملی راه‌حل است.

رمضان خواه اضافه کرد: وفاق ملی یعنی سر حداقل‌هایی که در راستای منافع ملی است توافق کرده تا آن مشکل حل شود.

وی به خشکسالی ، کم آبی، خشکیدن تالاب‌ها ، کاهش سرمایه اجتماعی ، فروچاله‌ها و … اشاره کرد و گفت: کشور و جامعه ما با چنین چالش‌هایی مواجه است که باید همگان کمک کنند تا این مشکلات رفع شود.

معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور گفت: برخی فعالان سیاسی وفاق را حذف گروه‌های رقیب می‌دانند، گروهی از مردم وفاق را حل مشکلات اقتصادی و برخی این واژه را در گفت و گو با جهانیان و نسل جدید نیز وفاق را احترام به خواسته‌هایشان می‌دانند.

وی افزود: وفاق در ذهن گروه‌های مختلف معانی متفاوتی دارد و در واقع باید نظامی از مسائل را در جامعه حل و فصل کرد تا احساس شود که گفتمان وفاق در کشور به معنای واقعی محقق شده است.

رمضان خواه با بیان اینکه ایده ایجاد اتاق فکر و هیات اندیشه ورز در سالهای اخیر در سطح کشور نهادینه شده است، گفت: با این روش شبکه‌ای از نخبگان ایجاد می‌شود که با تغییر دولت‌ها نابود نشده و این بستر اصولی برای حل مساله است.

وی تاکید کرد: ایران امروز با بحران‌های مختلفی مواجه است و کنش این مشکلات موجب شده کلافی سردرگم به وجود آید که نخبگان علمی ،دانشگاهی و متخصصین می‌توانند برای آن چاره اندیشی کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، متین رمضان‌خواه در دیدار با نماینده ولی فقیه در فارس نیز با اشاره به سابقه فعالیت معاونت استان‌های معاونت راهبردی رئیس جمهور دردولت های یازدهم و دوازدهم، گفت: در این دوره با مسئولیت دکتر محمدجواد ظریف، الگوی سیاستگذاری مشارکتی در دستور کار در معاونت راهبردی قرار دارد که از چهار رکن اساسی مدیران استان، فعالان حوزه اقتصادی، تشکل‌های مدنی و دانشگاهیان تشکیل می‌ شود.

او با بیان اینکه تیم معاونت راهبردی تیمی جوان، پر انرژی و اهل دانش و دانشگاه است، افزود: این گروه‌ها دست به دست هم می‌دهند تا با تمام قوایی که دارند برای حل مسائل کشور دور هم جمع شوند.

رمضان‌خواه ادامه داد: در استان‌ها چهره‌ای صاحب نفوذ استانی و ملی به عنوان مشاور راهبردی استاندار انتخاب می‌شود تا بتواند هم اساتید و فعالان مدنی و بخش خصوصی را دور خود جمع کند و هم توان گفت‌وگو با نمایندگان مجلس شورای اسلامی را داشته باشد.

معاون استان‌های معاونت راهبردی رئیس جمهور ادامه داد: مسائل استان‌ها که حول محور مشاور راهبردی استاندار مطرح و بررسی می‌شود، در هیات دولت نیز پیگیری خواهد شد.

او اظهار کرد: پنل‌های تخصصی معاونت راهبردی بر مبنای وفاق ملی مشتمل از شخصیت‌هایی از چپ تا راست ترین گروه‌های سیاسی است و فضایی متکثر بر آن حاکم است.

رمضان‌خواه افزود: اولویت اتاق فکرهای معاونت راهبردی رئیس جمهور حل مسائل کشور است و هیات‌های اندیشه ‌ورز فضایی برای حضور همه گروه‌ها شده است.

معاون استان‌ها و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور اذعان کرد: در زمان حاضر ۷۲ هزار پروژه نیمه تمام در سراسر کشور وجود دارد که بیشتر در سفرهای استانی روسای جمهور مصوب و یا اجرایی شده و برخی از آنها دچار تعارضات بین استانی است.

مدیریت زنان نمایشی نشود

او با اشاره به مدیریت زنان در دولت چهاردهم، گفت: بانوان بایددر عرصه‌های میانی مدیریت به کارگرفته و حمایت شوند تا در بلند مدت اعتماد به نفس و فرصت برای مدیریت در رده‌های بالاتر را داشته باشند.

رمضان‌خواه اظهار کرد: مدیریت زنان نباید نمایشی باشد و از این ظرفیت به خوبی استفاده شود.

پایان/ لینک