پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

ریواس جنوب/ بازرس‌کل استان کهگیلویه و بویراحمد، سرپرست جدید اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی این استان را فراخواند تا یک پیام مهم را به او برساند؛ پیامی که می‌تواند بار دیگر امید از دست‌رفته جوانان این دیار را به ویژه عدالت در پرداخت تسهیلات اشتغالی را به آنها برگرداند. 

 

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، محمدمهدی صالحی، امروز سرپرست جدید اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد را صدا زد تا جلوی یک فساد و بی‌عدالتی بزرگ در این اداره‌کل را بگیرد و برای سلامت اداری در این دستگاه مهم، اقدامات پیشگیرانه را توصیه کند.

بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار مهم، تلاش کرده تا ابراهیم مهرجو، سرپرست جدید این اداره‌کل را هوشیار کند و در گام اول جلوی یک رویه غلط و فسادآمیز در پرداخت تسهیلات اشتغالی این اداره‌کل را بگیرد و در گام دوم یک روند عادلانه و سالم را در پرداخت تسهیلات به مردم طرح‌ریزی کند.

نوذر شبرنگ، مدیرکل سابق اداره‌کل کار کهگیلویه و بویراحمد بود که به معنای واقعی کلمه به جوانان این استان خیانت کرد و معلوم نبود چه بر سر تسهیلات صدها میلیارد تومانی اشتغال جوانان آورده و چگونه آنها را توزیع کرده که همه ناراضی هستند و خبری از واحد‌های تولیدی و اشتغال هم نیست.

پای برخی بانک‌ها هم در این تخلف سازمانی و گسترده باز است و به زودی آقای شبرنگ و بانک‌هایی که با او همدست بودند و همکاری داشتند، در مقابل قضات خداترس و شجاع باید پاسخگوی آنچه باشند که بر سر حق و حقوق این مردم آوردند.

حالا ابراهیم مهرجو، فعلا به عنوان سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جایگزین نوذر شبرنگ شده و در گام نخست، بازرس‌کل استان او را صدا زد تا به او بگوید که این اداره‌ را با چه وضعیتی تحویل گرفته است و چه کارهایی باید انجام دهد تا سلامت اداری را در اداره‌کل کار نهادینه کند و گلوگاه‌های فساد را شناسایی کند.

محمدمهدی صالحی در این دیدار در یک اقدام پرمعنی، یک بسته حاوی آسیب‌ها، قوانین و گلوگاه‌های فساد در اداره کار را به عنوان یک هدیه به ابراهیم مهرجو داد تا او همیشه یادش باشد که به سرنوشت شبرنگ دچار نشود.

اولین گام مهمی که مهرجو باید بردارد و مورد تاکید بازرسی هم هست، تشکیل یک تیم مدیریتی توانمند، پاک‌دست، چشم‌پاک و خداترس است که تسهیلات به دست جوانان این دیار برسد، اشتغال واقعی ایجاد شود، تخلف نباشد و مردم ناراضی نباشند.

موضوعی که بازرس‌کل استان پیرامون آن گفته است که تاکنون اقدامی که در راستای اجرای عدالت در پرداخت تسهیلات و تغییر رویه گذشته باشد، انجام نشده است و انتظار می‌رود مدیریت جدید هر چه سریع‌تر نسبت به تعین تکلیف متقاضیان تسهیلات مشاغل خانگی از تمام ظرفیت‌های قانونی خود جهت اشتغال‌زایی جوانان اقدام کند.

قطعا آقای مهرجو این پیام را دریافت کرده و اقدام لازم را برای جلب اعتماد سازمان بازرسی انجام خواهد داد و این موضوع به زودی مشخص خواهد شد.

انتهای پیام/